Astăzi la universitate:
Vineri, 25 Sep. 2020, 06.44

Centrul de Informare Europeană

Fondat de Asociatia de Informare si Instruire Europeana
si Universitatea  “Perspectiva-Int

   


    Universitatea „Perspectiva -Int” este institutie de învatamânt superior privata care si-a început activitatea în 1996, este acreditata si a inclus în programele de studii pentru diferite specialitati cursuri universitare ce tin de Studiul Europei: „Introducere în Dreptul European”, „Integrare economica europeana”, „Istoria integrarii europene”, „Istoria Europei Centrale si de Sud-Est la sf. sec. XX - înc sec. XXI” , „Organizatii internationale europene”. Editarea acestor cursuri a fost sustinuta de programul TACIS –Moldova. Universitatea propune program de Licenta si Masterat  cu specializare in Studiul Europei.

Asociatia de Instruire si Informare Europeana (AIIE) este  organizatie neguvernamentala fondata în 2003 la Chisinau, Moldova de participantii programului de Formare a Formatorilor “Uniunea Europeana si Moldova: Procesele de Tranzitie si Fortificarea Parteneriatului” desfasurat în 2002-2003 de Institutul de Politici Publice (Chisinau) si Institut für Europäische Politik (Berlin) cu suportul financiar al InWent (Cologne, Bonn) si în cooperare cu Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova. Toti membrii AIIE sunt Formatori Europeni certificati si participa în instruiri ce cuprind un spectru larg  de teme ce se refera la Uniunea Europeana si cooperarea Republicii Moldova cu Uniunea Europeana.

Centrul de Informare Europeana (CIE ) – proiect comun al Universitatii “Perspectiva –Int” si Asociatiei de Instruire si Informare Europeana are ca scop promovarea valorilor europene, informarea publicului larg despre Uniunea Europeana si sustinerea instruirii în domeniu. Pentru atingerea acestor obiective organizatorii isi propun sa ofere informatii, asistenta tehnica, încaperi pentru sedinte si instruiri, consultanta, programe de training. CIE dispune de echipament necesar pentru oferirea informatiei si efectuarea instruirilor: calculatoare cu acces la internet, imprimanta,  copiator, scanner, brosurator, proiector, ecran, tabla magnetica, materiale pentru training. Literatura si alte materiale pentru Centrul de Informare Europeana este oferita de membrii AIIE, biblioteca Universitatii “Perspectiva Int”, Institutul de Politici Publice, departamentele specializate de informare ale Uniunii Europene si organizatiilor internationale (Consiliul Europei, NATO, OSCE s.a.).  Echipamentul a fost oferit de INWent (Germania) si Institutul de Politici Publice (Moldova).

 

Centrul de Informare Europeana îsi asteapta vizitatorii
în fiecare zi de la ora 10.00 pâna la ora 16.00

 

Pentru mai multe informaţii:

 Tel./Fax

0 (22) 74-66-31    

e-mail:

[email protected]

Url:

www.eutrainers-moldova.org
www.perspectiva.md

Adresa:

mun. Chisinau, Str. Alba Iulia 75,

Universitatea „Perspectiva-Int”, birou 503

Persoana de contact:

Arina Kraijdan, Elena Mursa

 Sondaj

Studiati pentru:
A găsi un loc de muncă.
A ridica calificarea primită anterior.
A îmbunătăţi lucrul propriei firme(întreprinderi, patent).
A ridica nivelul propriilor cunoştinţe în domeniul specialităţii.
A realiza dorinţa părinţilor.
 
Curs valutar 25.09.2020

Specialităţi| Galerie foto| Harta site| Contacte
Universitatea "Perspectiva-INT"
Republica Moldova, or. Chişinău, MD-2071, str. Alba-Iulia, 75; Tel: (+373-22) 92-38-58, (+373-22) 92-38-50
Copyright 2010-2019, Perspectiva-INT; Toate drepturile rezervate;
Creat de Aursoft